Søg efter nyheder/produkter:
Email el-control
Forsiden
Hvidevare Service
Firmaprofil
Vakuum Produkter
Service workshop
Helium Læksøgning
Vakuum Butikken
El-installatør afdeling
Tyverisikringsudstyr
   Røgkanoner
        VALI V5
        VALI V10
        VALI V20
LK Lauritz Knudsen
Referencer
Kontakt os

VALI V10

VALI serien er udviklet og designet på baggrund af mere end 15 års erfaringer med tågesikring. MSS Professional (MSS) har i flere år solgt et helt gennemtestet og afprøvet sortiment, og det bedste herfra er overført til VALI serien. Overordnet bygger den nye serie på en kombination af mange års erfaringer, der er tilført den nyeste teknologi. Tågekanonerne er meget kraftige og med sine mange kundetilpasning muligheder, er VALI Serien den mest alsidige på markedet.VALI serien er den ideelle løsning til øjeblikkelig beskyttelse. VALI V10 er specielt velegnet til at beskytte kontorer, butikker og generelt mellemstore lokaler.

VALI serien
Unik performance
Skandinavisk design
Nem installation & lav installationsvægt
Lavt effektforbrug
Retningsbestemt affyring
PC redskab for avanceret set-up
Perfekt performance uden brug af batteri
Enestående pålidelighed

Unik Performance
Med udviklingen af VALI er der skabt en serie af tågekanoner med en performance, der er unik for tågesikring. Det ekstremt høje og samtidigt kraftfulde output er blandt andet lykkes at skabe gennem et helt nyt patenteret varmevekslersystem, der overfører varmen direkte til FL600-V tågevæsken. Affyringen bliver eksplosiv og tågen fordeles øjeblikkeligt. I kombination med væsken til VALI serien opnås samtidigt markedets længst hængende tåge, der er helt tør og uigennemsigtig. Som følge heraf opnås der endnu bedre øjeblikkelig beskyttelse med vedvarende effekt.


Skandinavisk design
Markedet for tågesikring bliver stadig større, og det er vigtigt at æstetikken også er gennemtænkt i forhold til placering i detailbutikker og private hjem. Målet med VALI har også været at vise Skandinavisk design fra sin bedste side. MSS har allieret sig med DesignIT, der på referencelisten har Bang & Olufsen, Stelton og Louis Poulsen. DesignIT har stor erfaring med design af industrielle produkter, og udover det ydre design har de også bidraget til opbygningen af den indvendige mekaniske konstruktion.


Nem installation & lav installationsvægt
Designmæssigt har man ikke kun haft fokus på det ydre, men også på let og uproblematisk installation. Installatører og andre fagfolk der allerede har kendskab til SmokeCloak tågesikring, har automatisk kendskab til VALI serien. Driftsikre grundprincipper er overført og giver genkendelse i installationen af SmokeCloak.Tågegeneratorer skal beskytte værdier på mange forskellige steder og VALI kan placeres og monteres både vertikal og horisontalt med det samme medfølgende beslag. Ofte er det på svært fremkommelige steder placeringen og monteringen sker, og centralt for den nye serie er, at installationsvægten reduceres væsentligt. Varmeveksleren har historisk set været den tungeste komponent på tågekanoner, men med den nye patenterede varmeveksler, er det lykkes at halvere vægten i forhold til tilsvarende traditionel teknologi.


Lavt effektforbrug
Som en naturlig følge af den innovative varmeudveksler, reduceres ligeledes driftsomkostninger. Den effekt der kontinuerligt afsættes i varmelegemet halveres, og det er uden at gå på kompromis med den unikke tørre tåge. Med VALI serie er energiforbrug altså reduceret væsentligt, til glæde for både miljøet og forbrugeren.


Retningsbestemt affyring og projektering
Tågegeneratorer er ofte placeret således, at det er nødvendigt at retningsbestemme den affyrende tåge. Med VALI serien har MSS skabt et helt nyt dyse system, hvor det er muligt at skifte dyserne, så affyringsretningerne let kan tilpasses projekteringen og den efterfølgende montering. Med maskinen leveres derfor 3 udskiftelige dyser.Forud for selve installationen af maskinen i hvilken som helst form for applikation, går altid en projektering, hvilket er mindst lige så vigtigt som valg af dyse, placering og montering af den helt rigtige tågekanon. Alle elementer er afgørende for effekten af tågesikringen.Også et nyt 'Air Flush System' er integreret i VALI serien, og det betyder, at sporet gennem varmelegemet tømmes efter hver aktivering, så tilstopning og andre rester i røret undgås, heraf dryp- og lugtfri.


PC redskab for avanceret set-up
Den ønskede mængde tåge indstilles nemt på tågekanonen eller via det nyudviklet PC program. Programmet følger med produktet og læses af alle Windows baseret PC'er. PC forbindes let til VALI tågekanonen via standard USB kabel. Programmet åbner ligeledes på for en lang række mere avancerede indstillinger således, at VALI kan tilpasses alle tågesikringsopgaver med optimal performance.


Perfekt performance uden brug af batteri
Det har været et krav at VALI serien fungerer, hvis batterierne melder fejl. Dette er blevet løst via et hardware design, der dels bygger på års erfaring med hardware udvikling, og dels på designanbefalinger fra komponentleverandørerne.


Enestående pålidelighed
VALI leveres gennemtestet og installationsklar. VALI overholder de højeste standarder, og hver enkelt komponent kvalitetskravene på området. Både i UK hvor produkterne forsat produceres, opfyldes de britiske standarder, mens også SmokeCloak er registeret hos Dansk forening for skadesforsikring.


Advarselsskilte
Produkterne leveres med tydelige selvklæbende advarselsskilte. Skiltene skal sættes op ved normale adgangsveje til bygningen.
dgfxd

Printable Version   Print venlig version