Søg efter nyheder/produkter:
Email el-control
Hvidevare Service
Firmaprofil
Vakuum Produkter
Service workshop
Helium Læksøgning
Vakuum Butikken
El-installatør afdeling
Tyverisikringsudstyr
   Røgkanoner
LK Lauritz Knudsen
Referencer
Kontakt os

Tyverisikringsudstyr

Tyverisikringsudstyret til din virksomhed er vigtige for at forebygge tyveri eller indbrud på din virksomhed. Vi har her samlet de vigtigste tyverisikringsudstyr.
Tågesikring

Tågesikring sætter ind lige efter alarmen
De fleste indbrud er overstået på ganske få minutter - derfor kan det være fornuftigt med et supplerende system, der stopper tyven få sekunder efter alarmen har lydt.

Ved at lægge et tæt tågeslør ud forhindres tyven i at orientere sig og finde de ting, der skulle stjæles eller ødelægges.

I et lokale på 100-150 m² vil der på under et minut lægge sig et tæt tågeslør, som man ikke kan orientere sig i.

Udlægning af tågeslør er velegnet i mange miljøer, men vil være specielt godt i områder med store værdikoncentrationer, tyveriudsatte genstande, i butikker eller i kontorområder med edb.

Tågen er lugtfri og fuldstændig ufarlig både for mennesker, dyr, data-udstyr, maskiner og inventar.

Efter en udluftning af lokalet (som helst skal ske senest 1 time efter tågen er udløst) vil man ikke kunne fornemme, at tågesikringen har været aktiveret.

Projektering, installation og anvendelse af tågesikringsanlæg skal følge Forsikring & Pensions retningslinier som er trådt ikraft 1. marts 2005: "Specifikation for projektering, installation og anvendelse af tågesikringsanlæg".
Tryk på linket nedunder for at se mere om røgkanoner.
Røgkanon
Adgangskontrol

Begræns adgangen til din virksomhed med adgangskontrol
Et adgangskontrolanlæg bruges til at begrænse adgangen til et område, en bygning eller dele af en bygning til de personer, som har fået ejerens tilladelse til adgang.

Den mest simple form for adgangskontrol er en låst dør, hvor de, der må komme ind, har fået udleveret en nøgle.

Er der mange, som skal have adgang til samme område, er "nøglesystemet" ret upraktisk, og der er stor risiko for, at nøglen kommer i de forkerte hænder, ligesom det kan være nødvendigt at omstille låsen, hvis en nøgle "forsvinder".

Elektronisk adgangskontrolanlæg
Med et elektronisk adgangskontrolsystem, bestemmer du hvilke personer, der må komme i bestemte områder / benytte bestemte døre i virksomheden - og på hvilke tidspunkter.

Det giver meget stor tryghed, at du ved, hvem der færdes på virksomheden og hvornår. Samtidig er det let at oprette eller slette i et adgangskortsystem ved medarbejderskift eller ved tab af kort.TV-overvågningsanlæg

Automatisk indbrudsalarmanlæg registerer indtrængen på din virksomhed
Elektronisk overvågning kaldes i daglig tale AIA-anlæg (Automatisk IndbrudsAlarmanlæg). Anlæggene er konstrueret til automatisk at registrere indtrængen eller forsøg på indtrængen i en overvåget bygning eller lokale.


Det kan ofte være en god idé, at kombinere et adgangskontrolanlæg med et TV-overvågningsanlæg. Systemerne kan ofte integreres i et moderne indbrudsalarmanlæg.

Et TV-overvågningsanlæg kan ofte være medvirkende til, at "svind" i butikker og lagre bliver reduceret mærkbart.

Vær opmærksom på gældende love og bekendtgørelser omkring TV-overvågning.

Der er ikke noget til hinder for, at du kan overvåge din egen virksomhed herunder indgang, facade eller indhegning, dog skal du opsætte skilte, der viser, at området er TV-overvåget.Læs mere om det vi forhandler i menuen til venstre

Printable Version   Print venlig version